Kuulumisia

Moikka. En olekaan vähään aikaan mitään postaillut, mutta ei se haittaa, tykkään kirjoitella sillon kun tuntuu siltä eikä pakottamalla. Tässä parin viikon aikana on tapahtunut jokseenkin uusia ja kivoja asioita, sain mm. pikkuveljen toissapäivänä !

Viimeiseltä lomaviikolta en oikeen muista mitään muuta tärkeää ja ihmeellistä, kuin sen että mä vihdosta viimein kastoin talviturkkini menemään. Vesi ei ollut niin kylmää kuin luulin, mutta silti poikaystäväni ja hänen isänsä eivät tahtoneet enään tulla uimaan pienen tauon jälkeen koska he olivat jo ”lämmitelleet”. Mutta minäpä siellä sitten yksin pulikoin ja nautin olostani. Kävin viimesimpinä päivinä myös Tampereella ja Ideaparkissa joista löyty kaikkea kivaa ja uutta koulu varten. Kahdet lempiostokseni onkin tuossa.

Bridget

Eli ostin Koskikeskuksen koruliikkeestä aivan ihanan rakkaus kellon. Kellon normaali hinta oli 70€ mutta alennuksen jälkeen hintaa jäi vain 25€. Hyvä, järkevä ja halpa ostos siis! Toinen lemppari onkin tuo Helen Fieldingin Bridget Jones-Mad about the boy kirja, tuon ostaessani ostin samalla myös poikaystävälleni Hobitti kirjan/pokkarin.

Loma loppuikin sitten tuossa 11. päivä jolloin suuntasin koulun penkille. Oli ihana palata arkeen ja nähdä luokkakaverit pitkästä aikaan. Odotan innolla kaikkea kivaa mitä tänä lukuvuonna tulee tapahtumaan ! Ensi viikolla meijän luokka pitää ensimmäisen vuoden oppilaille tutustumispäivän ja me viedään heidät keilaamaan.

P.s Sain tänään kehuja englannin kielen taidostani (opettajalta) ja siitä miten lausun englantia. Voitto.

-Ada

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s